Intrebari frecvente

Iata cateva intrebari la care este posibil sa va ganditi. Va stam la dispozitie si pe email, la pagina de contact, aici


1. Putem colabora daca firma noastra este din alt oras/ alta tara?
Raspuns: Sigur ca da. Avem clienti din toata lumea. Putem comunica chiar mai usor pe email/telefon. Nu va faceti griji in privinta asta. Plus ca ne deplasam in toata tara.

2. Cine face scenariul?
Raspuns: In general noi facem scenariul.  Inainte de a incepe munca propriu-zisa vom discuta la telefon/mail/skype si vom vedea exact ce va doriti.

3. Nu stiu exact ce doresc… Ma puteti ajuta?
Raspuns: Bineinteles! De asta suntem aici. Am avut clienti ca dumneavoastra, iar in final au fost incantati de rezultate.

4. Cu ce va diferentiati de alte firme care se ocupa cu asa ceva?
Raspuns: Diferenta majora este faptul ca avem in echipa un trainer certificat ANC, si anume Daniel Ghigea, care are o vasta experienta in vanzari, marketing, persuasiune. Sunt multe firme care pot face continut fancy, dar putini sunt cei care stiu sa si vanda un anumit produs/serviciu.

5. Cine va avea drepturile de autor?
Raspuns: Firma dumneavoastra, bineinteles.

6. Sunt hotarat: vreau sa colaboram. Cum procedam?
Raspuns: Simplu. Dupa ce stabilim exact ce doriti si care este pretul, facem un contract. De obicei se lucreaza cu 50% avans si 50% cand totul este finalizat. Va trimitem contractul pe mail, il semnati/stampilati/scanati si il retrimiteti. Achitati factura proforma de avans si noi incepem sa lucram. La final se elibereaza factura fiscala.

7. Ma intereseaza un explainer video (reclama video cu animatie). Cum procedam?
Raspuns. Noi va trimitem un chestionar cu cateva intrebari despre afacerea dumneavoastra, despre scopul urmarit, si asa mai departe. Apoi realizam un script draft.

Va trimitem draftul, si aveti libertatea sa faceti ce modificari considerati necesare. Apoi noi il revizuim, propunem alte modificari daca este cazul, si apoi, cand scriptul este final si este confirmat de dumneavoastra, se inregistreaza vocea profesional, in studio.

Cand vocea este gata, incepe procesul de animatie. Se face primul draft, apoi faceti o lista cu ce modificari/imbunatatiri doriti. Continuam sa facem modificari pana sunteti 100% multumit de rezultat

9. Cu ce fel de clienti lucrati in general?
Raspuns: In general lucram cu firme mici si mijlocii care nu au bugete enorme pentru astfel de promovare, si care doresc rezultate rapide. Am lucrat cu clienti din Romania si din strainatate (SUA, UK, Canada, Australia, India, Irlanda, Spania, Italia, etc)

10. Piesele muzicale de background detin copyright? Nu voi avea probleme?
Raspuns: Nu. Folosim muzica royaltee free, si toate track-urile au fost cumparate si avem drept de uz profesional. Nu va faceti probleme in aceasta privinta.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes