Despre noi

Firma SeoStudio Pro Srl a luat nastere in anul 2013. Scopul nostru este sa va ajutam sa va dezvoltati afacerea folosind mijloace si metode moderne de promovare. Ne referim la videomarketing.

Ce este videomarketing-ul? Simplu: promovare online cu ajutorul continutului video. Fie ca este vorba despre o simpla reclama, fie ca este vorba de proiecte complexe, care necesita interviuri, testimoniale, prezentare de produs si asa mai departe.

Firma noastra are sediul in Fagaras, jud Brasov, dar putem realiza proiecte in toata tara, si in strainatate.

De unde a pornit ideea? In urma cu cativa ani, aveam un magazin online. La un moment dat, am avut o idee: ce-ar fi sa fac cateva clipuri video pentru a prezenta produsele pe care le vindeam? Asa ca, fara nici o experienta prealabila, am cumparat o camera video Sony si am facut cateva filmari.

Rezultatele au fost incredibile: numarul de comenzi a crescut, iar multi clienti spuneau ca au cumparat de la noi doar pentru ca au vazut acele clipuri video si au avut astfel incredere. Plus ca nici un concurent nu avea clipuri video.

Vazand ca treaba asta functioneaza, am inceput sa studiez serios procesul de filmare, productie, etc. Am facut si un studio video unde avem sediul. Apoi am incercat lucruri noi: reclame cu animatie 2D, filmari pe teren, montaje, subtitrari, dublaj, etc.

Asa ca, indiferent care este dorinta dumneavoastra, suntem aici ca sa va ajutam si sa va sprijinim.

Nu ezitati sa ne contactati.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes